Amalgama d’activitats culturals a Sant Mateu

Música, cant i pintura es barregen aquests dies als carrers de Sant Mateu.

Amalgama és el nom del col·lectiu d’artistes que mostra la seua obra a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Sant Mateu. La inauguració de l’exposició serà el divendres 22 de juliol a les 20 hores. El grup està format pels pintors Jesús Barranco, Ana Mª Llestín i Paco Puig. L’exposició podrà visitar-se fins el proper 7 d’agost.

La Banda de Música Santa Cecília de Sant Mateu organitza al llarg d’aquesta setmana, el Curs de Direcció de Banda ‘Ciutat de Sant Mateu’. Totes les nits, a les 22 hores, es poden seguir els assatjos que els alumnes del curs realitzen al Calvari. El dissabte 23 de juliol es clausurarà el curs amb un concert en aquest mateix recinte. El professor, com en edicions passades, és el prestigiós director Henrie Adamns. Teo Aparició és enguany el compositor convidat.

A més també se celebra aquests dies a la localitat la cinquena edició del Curs de Cant i Mètode Feldenkrais, dirigit per la professora i soprano Emilia Onrubia. Dins del programa se celebren tres concerts oberts al públic. El primer d’ells el dijous a les 20.30 hores en la Sala d’Exposicions, dedicat a l’òpera. El segon tindrà lloc el divendres a la mateixa hora, en l’Església de Sant Pere, i estarà dedicat a la sarsuela. Per a finalitzar els alumnes cantaran durant la missa de 12 a l’Arxiprestal el diumenge.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s