Una nova edició del Certamen de Pintura ‘Valentí Montoliu’ se celebra este dissabte

La XVI edició del Certamen de Pintura ‘Valentí Montoliu’ se celebrarà a la localitat de Sant Mateu este dissabte 14 de maig. A partir de les 8.30 els participants en el concurs de pintura ràpida hauran de passar per les taules de l’organització situades a l’Ajuntament, a formalitzar la inscripció. El concurs en esta categoria finalitzarà a les 13.30 hores, havent-se de presentar els participants amb l’obra finalitzada a les taules de l’organització, abans de les 14 hores. En categoria lliure les obres poden presentar-se fins les 13.30 del dia 14 a les taules de l’organització.

Els premis en la present edició són els següents:

Categoria Lliure: 1er premi (1.200 €) i premi local (300 €)

Categoria Ràpida: Premis de l’Ajuntament: Premi oli / acrílic (500 €), premi aquarel·la (250 €). Premis de Patroncinadors Privats: Premi CALAT (250 €), Premi C.T. (250 €), Premi Manuel Ferreres (200 €), Premi Turimaestrat S.L. (170 €), Premi Vaquer S.A. (150 €).

El veredicte del jurat es donarà a conèixer a les 18 hores del mateix dia 14 de maig a l’Ajuntament.

Per una altra banda el diumenge dia 15 es disputa la XXXVIII Ronda Ciclista al Maestrat. La ronda farà un primer pas per Sant Mateu sobre les 11 hores passant pel C/ Sant Domingo, Plaça Major, C/ València (meta volant a l’altura del Palau Villores), Plaça Monges i Av. Constitució. Sobre les 13.15 de nou la carrera passarà per la població, esta vegada en sentit contrari amb recorregut per Av. Constitució, Plaça Monges i C/ València, amb final d’etapa situat a l’altura del Palau Villores.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s