Finalitza l’exposició ‘Passat, present i futur de Sant Mateu’

Avui, després de molts mesos a la sala d’exposicions, hem desmuntat l’exposició ‘Passat, present i futur de Sant Mateu’. Esta exposició forma part del projecte Agenda 21 de la Cultura. Diversos col·lectius de la població han participat en l’elaboració de la mateixa. D’esta forma, un grup de socis de l’Associació de Jubilats va comentar la part de les fotos antigues per a fer una aproximació a la realitat del Sant Mateu del passat. Els joves es van encarregar de fotografiar el Sant Mateu del present, i els més menuts, participants en l’escola d’estiu, van jugar a imaginar-se el Sant Mateu del futur i a plasmar-ho en un dibuix.

Al mateix temps, també es volia que tota la població puguera participar en l’exposició. Per això es va disposar a la sala d’exposicions un bloc de notes. D’esta forma els visitants podien aportar les seues impressions i, sobretot, records del passat, o idees per al futur. No obstant sembla que la idea del bloc de notes no es va entendre molt bé. Tot i que n’hi han alguns comentaris en la direcció suggerida, són majoritaris els de “m’agrada’ o ‘no m’agrada’, o els de ‘s’haurien de fer més coses així’.

Volem agrair estos comentaris que ens animen a continuar treballant en esta direcció. A més, volem mantindre el debat obert, i que ens feu arribar els vostres comentaris respecte a les preguntes que proposàvem a l’exposició. Són les següents:

Comparant les fotos de la part del passat amb les del present, en què ha canviat el poble? I en què no ho ha fet?

Observant la part dels dibuixos fets pels menuts, podeu identificar quin són els seus sonmins per la Sant Mateu del futur? I quins són els vostres?

Estes preguntes només pretenen servir de guia. Podeu respondre als comentaris d’este post o als comentaris del Facebook, o enviar-nos un correu electrònic a santmateucultura@gmail.com

També volem que l’exposició quede a la xarxa i per això, en breu, pujarem els panells en format pdf.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s