El Cor de la Generalitat Valenciana, a l’Arxiprestal

El pròxim diumenge 18 de juliol a les 19 hores tindrà lloc a l’Esglèsia Arxiprestal el primer concert del VII Festival de Música de Cambra ‘Vila de Sant Mateu’, amb la presència del Cor de la Generalitat Valenciana.

Aquest Cor, que va fer la seua presentación al 1987 amb el nom de Cor de València, depén del Institut Valencià de la Música i la seua seu és el Palau de les Arts Reina Sofia. Ha actuat amb nombroses companyies de prestigi com l’Orquestra de València, l’Orquestra de Cambra d’Holanda, l’Orquestra Barroca de la Comunitat Europea, la English Chamber Orchestra, la Orchestre du Capitole de Toulouse i la Gustav Mahler Jugendorchester; així com amb bona part de les principals orquestres espanyoles. A més de cantar sota la direcció de Claudio Abbado, Rinaldo Alessandrini i Antonello Allemandi entre molts altres.

Cal destacar les actuacions del Cor valencià al Teatro Real, Auditori i Gran Teatre del Liceu de Barcelona , Teatro de la Maestranza de Sevilla, a la seu de la UNESCO en París, al Metropolitan Museum Of Art i a la catedral de Saint Patrick de Nova York, així com a la Cerimònia de Calusura dels Jocs Olímpics Barcelona’92. També ha col·laborat amb el grup teatral la Fura dels Baus en diversos muntatges.

El Cor de la Generalitat té en el seu repertori òpera i obres sinfónico-corals de totes les époques, destacant la música valenciana de tots els temps, amb especial dedicació als compositors conemporanis.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s