Angelus Gratia – Ars Genesis

Col·lecció Mira – Ibáñez

Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Sant Mateu – Fins el 31 de gener


Mayesa Mira Ibáñez (València 14 d’abril de 1968). Envoltada d’un ambient artístic no és d’estranyar que el seu primer oli el pintara amb només 4 anys. Jugant entre figures reconegudes del món cultural, Manolo Rodríguez, Mª Fernanda D’Ocón, Vidal Valle, Kubessi, i altres personalitats no tan properes però igualment admirades i volguedes, com la família Segrelles, Furió, Frejo, Verchili i de la mateixa Mª Terresa Ibáñez, la seua gran mestra, guanyà diversos concursos de dibuix i pintura durant la seua etapa escolar, fins que en 1983, començà la seua carrera artística junt a sa mare, amb la que formà l’equip Revolar.

Sempre vinculada al món artístic, ha dissenyat des de logos per a empresa fins a mobles d’interior. Després d’estudiar dibuix tècnic, es dedicà a l’arquitectura d’interiors amb el seu pare, Salvador Mira Pastor, fins la mort d’aquest, per a després realitzar alguns còmics per al grupo Zeta, mentre estudiava Empresarials a la Universitat de València.

Les seues primeres exposicions individuals daten dels anys 1991 i 1992 al Hispano 20 i en Xàbila l’any 1994. Abans, com a Revolar, exposà a Torremolinos, Puerto Banús i Marbella (1987 i 1988). Ha fet donacions per al ‘Rastrillo del Colegio de Esclavas’ (1993-95, 2001 i 2002) la Obra Social de Bancarte per als Rotaris a benefici dels Ancians Desemparats (1998), dedicant-se entre mostra i mostra a la decoració.

Des de 2001 ha relitzat les següents exposicions individuals:

– Fundació Vives de València ‘Homenaje a mi Madre, Mª Teresa Ibáñez, REVOLAR; SIGUIENDO EL CURSO…’ novembre 2001 – gener 2002.

– Casino de Villena, maig de 2003.

– Casa Ametller de Barcelona, agost de 2004.

Els somnis de Mayesa Mira, Real Club de Natació de Barcelona, compartida amb Modest Cuxart, octubre 2004.

Ha participat, a més en les col·lectives Proyecto Arte 2001, Museu de Belles Arts de València Sant Pius V, desembre 2001 – gener 2002. Col·lectiva de primavera del Cercle de Belles Arts de València, març de 2002. Col·lectiva de Nadal del Cercle de Belles Arts de València, desembre de 2002.

Des de 2006 fins 2008 és Tresorera del Cercle de Belles Arts de València, del qual n’és també sòcia. És, a més, economista, decoradora, empresària i dissenyadora, membre de la Iniciativa 0,7 per a l’America’s Cup i de la Fundación para la Justicia.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s