El guitarrista Manuel Babiloni, este diumenge a l’Església de Sant Pere

El músic castellonenc interpretarà un repertori dedicat a Francisco Tárrega (diumenge 27 de setembre a les 19 hores a l’Església de Sant Pere).

M.Babiloni-concert in Hamamatsu (Japan)3-2008

Manuel Babiloni s’inicià amb la música amb el seu pare Manuel Babiloni Alicart. Estudià interpretació amb la compositora Matilde Salvador i dirigí la seua formació com a guitarrista el Mestre José Luis González.

Des de 1981 desenvolupa la seua carrera com a concertista, actuant amb regularitat a Espanya, Europa, Sudamèrica i Japó, amb gran èxit de crítica i públic.

Durant l’any 2009, Manuel Babiloni està oferint una sèrie de concerts commemoratius del centenari de la mort de Francisco Tárrega, figura imprescindible en la història de la música i la labor del qual com a concertista, transcriptor, compositor i mestre fou determinant per al desenvolupament de la guitarra en el segle XX.

Dels enregistraments de Manuel Babiloni s’ha dit:

Este és, sense dubte, el millor enregistrament de Tárrega que he escoltat mai. Este intèrpret aporta qualitat de so a la guitarra, amb una sutilesa fora del comú. J. de Kloe, THE CLASSICAL GUITAR ( Gran Bretanya).

La forma de tocar a Sor que té Babiloni aconsegueix una grandiosa intensitat expressiva i arriba a una sublim perfecció. Hi ha una meticulosa atenció cap a tots els aspectes musicals i tots els desafius tècnics estan superats amb un veritable domini magistral de l’instrument. CLASSICAL CD REVIEWS, Sidney (Austràlia).

http://www.manuelbabiloni.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s