Javier Simó i Javier Gutiérrez tanquen el VI Festival de Música de Cambra ‘Vila de Sant Mateu’

Javier_simoJavier Simó
foto Javier GutiérrezJavier Gutiérrez

El dissabte 15 de Agost es celebrarà a Sant Mateu l´últim concert del VI Festival de Música de Cambra ‘ Vila de Sant Mateu’, sota el nom ‘Les edats de la trompeta’ en ell es comptarà amb la presencia del trompetista Javier Simó acompanyat al piano per Javier Gutiérrez.

Javier Simó ha tocat des dels nou anys a la Banda de Música ‘ Santa Cecilia’ de Sant Mateu. En 1993 va aprovar amb el número dos les oposicions per a l´orquestra de Radiotelevisión Española. Durant eixa època estudia a la Trompeten Akademie de Bremen a Alemanya com a trompeta solista de la Philharmonie des Scheleswig-Holstein Musik Festival fins la seua incorporació a la Real Filharmonía de Galicia en l’any 1996. A la actualitat a més és professor de L´Escola de Altos Estudios Musicais de Galicia.

Javier Gutiérrez després de graduar-se a la Universitat de Chile realitza estudis de postgrau a la Royal A cademy of Music en Londres. Després de guanyar diversos premis realitza concerts i recitals per Chile, Sudamèrica i Europa. Actiu com solista desenvolupa una nodrida activitat cambrística realitzant recitals habituals amb violí i clarinet. Des de l´any  2006 es professor repertorista de l’ Escola Superior de Música Reina Sofía en Madrid i des de 2008 catedràtic al Conservatori Superior de Saragossa.

Aquest concert ha sigut organitzat pel Patronat de Cultura de Sant Mateu i es celebrarà a les 23:00 hores del dissabte 15 d´Agost al Ermitori de la Mare de Déu dels Àngels de Sant Mateu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s