L’artista valencià Vicente Barreira mostra la seua obra a la Sala d’Exposcions

barreira01

Este divendres 14 d´Agost a les 20:00 hores s’inaugura una nova exposició organitzada pel Patronat de Cultura de Sant Mateu, aquesta podrà visitar-se fins el 30 d´Agost a la Sala d´Exposicions del Ajuntament.

Mostrarà les obres de l’artista valencià Vicente Barreira, qui és hereu d’ una llarguísima tradició artística de tres generacions: Vicent Barreira Meliá, el seu besavi, José Barreira Polo, el seu avi y el seu pare Vicente Barreira Martín. Rep la seua primera formació plàstica de mans del seu pare fins al seu ingrés a l’ Escola Superior de Belles Arts de Sant Carles en 1965 on realitza estudis de dibuix i pintura. Es llicencia en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i des de 1970 exerceix la docència.

Entre els seus referents artístics trobem a Marx Ernst , Redondela, Andrew Wyeth, Mestres de l’ expressionisme alemany, Amalia Avila i Zacarias González.

Des de 1963 ha exhibit la seua obra realitzant diverses exposicions anualment. La divulgació del seu art continua recolzat per entitats publiques de reconegut prestigi i per diversos mitjans de comunicació.

L’exposició podrà visitar-se de dimarts a divendres pels matins i dissabtes i diumenges pel matí i per la vesprada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s