Tota l’oferta formativa per a l’estiu

Com cada any, diverses entitats proposen un conjunt d’activitats formatives per a realitzar durant els mesos d’estiu a la població de Sant Mateu basades, principalment, en la música.

Un any més l’Escola Comarcal de Música ‘José Ferreres Granell’ oferta els cursos formatius de direcció de banda i de perfeccionament instrumental:

Folleto III curs interpretació

folleto_curs_direccio

Adalil Produccions realitzarà la tercera edició del curs de tècnica vocal aplicada al cant ‘la Veu com Instrument’ dins del cual, tanmateix, podrà realitzar-se un curs de mètode Feldenkrais -presa de consciència a través del moviment-. Podeu trobar tota la informació en este tríptic:

Tríptico

A més les professores Mª Carmen Segarra i Isabel Agut ens proposen la realització d’un curs de guitarra i música de cambra. També podeu descarregar la informació des d’estos enllaços:

interior

curs_guitarra_exterior

I des del Patronat de Cultura, com cada any, obrim el període d’inscripció per a l’Escola d’Estiu que, enguany, amplia la durada a quatre setmanes (del 6 al 31 de juliol), tot i que aquells pares que vullguen matricular els seus fills i filles per tres setmanes (del 6 al 24 de juliol), també ho podran fer.  De la mateixa forma que amb els anteriors, ací teniu els fullets per a la matrícula:

FITXA INSCRIPCIO bona

triptic bo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s