Juan Antonio Álvarez exposa a la Sala de l’Ajuntament

El jove pintor castellonenc ha guanyat les dos darreres edicions del Certamen de Pintura ‘Valentí Montoliu’ de Sant Mateu en l’apartat de pintura ràpida.

pl_majorUna de les pintures present a l’exposició mostra la Plaça Major de Sant Mateu

Castelló, 1975. Estudia a l’Escola d’Art Superior de Castelló. Dissenyador i il·lustrador, compagina totes estes tasques amb una incessant activitat plàstica al món de la pintura des de molt jove, tot i que no serà fins 2007 quan proliferen les seues obres i reconeixements en forma de premis, així com exposicions col·lectives per tota la geografia nacional.

Ha sigut guardonat amb el LXIV Premi Internacional José Camarón, degà dels concursos de pintura de la Comunitat Valenciana, premiat al I Certamen de Pintura de Paisatge Ciutat de València als ‘Premis Gàbia de les Arts’, i finalista al ‘XIII Premi Nacional de Pinutra Ciutat de Castelló’.

Una selecció de la seua obra podrà veure’s a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Sant Mateu entre el 8 (inauguració a les 20.30 hores) i el 26 d’abril. Durant els dies de Pasqua l’exposició podrà visitar-se en horari de 10 a 14 i de 16 a 19 hores, excepte Dilluns de Pasqua per la vesprada. La resta dels dies, en horari de matí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s