Inaugurat el projecte CESAD a Sant Mateu

El vicepresident de la Diputació, Rubén Ibáñez, i l’’alcalde de Sant Mateu, Manuel Ferreres, han inaugurat este matí al Col·legi Públic ‘Calvo Sotelo’, el curs d’Auxiliar d’infermeria en atenció a persones dependents’ del projecte CESAD. Les aules se situen, concretament, a la planta baixa de l’edifici antic de les escoles.

Este matí les 20 alumnes admeses al projecte CESAD al centre de Sant Mateu estaven rebent formació en Igualtat d’Oportunitats, que és un dels mòduls integrats dins de la formació complementària, l’objectiu del qual és conèixer tot allò referent a la igualtat d’oportunitats entre homes i dones per a poder contribuir al desenvolupament de la societat, a través de l’accés en condicions d’igualtat al mercat laboral. La formació que rebran estes dones inclou formació complementària, formació específica en ‘auxiliar d’infermeria en geriatria’, formació prelaboral, així com pràctiques en empreses del sector, amb un total de 717 hores de dedicació.

Per a assegurar el bon funcionament del projecte la Diputació de Castelló ha contractat quatre tècnics d’ocupació en cada un dels centres de formació –Sant Mateu, Altura, Benassal i Vilafamés-, els quals s’encarregaran de fer un seguiment dels itineraris formatius i de la inserció laboral de les persones beneficiàries del projecte.

La convocatòria del curs ha sigut tot un èxit ja que ha quedat molta gent en llista d’espera, vint-i-vuit en el cas de Sant Mateu. El projecte CESAD és una iniciativa finançada pel Fons Social Europeu i gestionada pel Ministeri d’Administracions Públiques.

En la inauguració del curs el vicepresident Rubén Ibáñez ha valorat l’esforç realitzat per l’Ajuntament de Sant Mateu en la posada en marxa de les instal·lacions per a realitzar el curs, destacant que són les més ben preparades. Per la seua banda l’alcalde Manuel Ferreres ha remarcat la importància que per a Sant Mateu i la comarca té la realització d’este curs, ja que suposa un important impuls per al foment d’un nou jaciment d’ocupació com és l’atenció a persones dependents i majors.

CESAD Sant Mateu

CESAD - Sant Mateu (2)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s